Over mij

Dubbele Nationaliteit

België

Aan men moeders kant ben ik Belg. Hier heb ik 3 broers (Vic, Cesar en Ruben). Hier woon ik sinds men 3 jaar en heb alles hier opgebouwd. Ik volg netwerkeconomie aan Howest Kortrijk. Ik ben ook de oudste van al men broers en zussen.

Spanje

Ik ben geboren in Spanje op 20 juni 2001. Met andere woorden ik ben 21 jaar oud. Ik ben Spaans aan men vaders kant. Daar heb ik 1 zus (Fatima) en 1 broer (Carlos). Iedere vakantie ben ik in Sevilla aanwezig om mijn familie te bezoeken. 

Hobby's

 

 

 

Ik ben een Sneakerhead! Dat wil zeggen dat ik een sneaker fanaat ben. Ik verzamel alle exclusieve sneakers. Van Jordans tot Dunks tot Yeezy!

 

Als sneaker fanaat verkoop ik ook  exclusieve sneakers om zo mijn persoonlijke collectie te kunnen uitbreiden. Ik koop ze online aan retail prijs en verkoop ze dan in de aftermarket voor winst. Stocx, Restocks, Vinted, etc zijn voorbeelden van platforms waar ik men sneakers verkoop.

 

Mijn exclusiefste sneaker dat ik heb liggen zijn de Travis Scotts Air Jordan 1 Low Fragment. Ze hebben een waarde van 2000€. 

 

Hopelijk kan ik de toekomst mijn eigen sneaker winkel starten met behulp van de richting die ik actueel doe, namelijk Netwerk economie! 

 

 

 

Naast sneakers verkopen maak ik ook elektronische muziek. Dat doe ik al sinds 2015. Een groep rappers zijn in mijn label ingeschreven. Men label heet Izzy Label. 

 

Niet alleen beats maar ook techno maak ik. Variatie is heel belangrijk op het gebied van muziek maken. Men grootste inspiraties zijn Travis Scott, Esko en Hozho.

 

 Ik wil er geen beroep van maken want anders is het maken van muziek tegen men zin. Ik geniet meer op eigen tempo dan om commando. 

 

Als jullie zelf rapper zijn mogen jullie mij gerust contacteren. U kunt alle contactgegevens terug vinden onder “Contact”. 

Leuk weetje: ik hou van natuurfoto’s!