Air Jordan 1 High OG A ma Maniére

 

Zoals jullie weten ben ik een sneakerhead en verzamel ik sneakers. Bij deze wil ik graag mijn favoriete kicks met jullie delen namelijk de enige echte Air Jordan 1 High OG A ma Maniére! Jullie komen hieronder te weten waarom ik deze Air Jordan als mijn favoriete beschouw.

 

Deze Air Jordan 1 High OG heeft A ma Maniére gekozen met eersteklas materialen en details. Zo is het gehele bovenwerk gemaakt van suède dat op verschillende manieren is behandeld. Er zit ook tekst achter één van de flappen, You have to expect things of yourself before you can do them. Michael Jordan handtekening staat binnenin de schoen. Op de binnenzool staat Airness van A Ma Maniere voor Air Jordan.

 

Deze sneakers hebben een bordeauxrode buitenzool met bovenaan een zeilkleurige tussenzool. Het gehele bovenwerk is gemaakt van wit suède, waarbij er een verschil is tussen ruw en glad suède. Patches op de kraag, Wings-logo, Swoosh, veters en tong zijn ook bordeauxrood. Het leer op de kraag en Swoosh is herzien, zodat vlekken kunnen worden verwijderd. De veter is afgezet met metalen veterpunten.

 

Waarom is dit paar men favoriet? Simpelweg door de kleurcombinatie en de details!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *